Energo-METR

Energo-Metr SRL cu sediul in Odorheiu Secuiesc, str. II Rakoczi Ferenc nr. 80, jud. Harghita, Romãnia, a fost infiintata in anul 1994. 

Obiectivul de activitate al societãtii noastre il constituie productia de produse finite din sticlã pentru apraturã de laborator , mãsuri de volumi pentru lichide, diferite mijloace de mãsurare din sticlã , produse ornamentale si materiale didactice.

Avem implementat sistemul de asigurare al calitatii ISO 9001:2015, ISO 14001:2015, ISO 45001:2018, certificat de ALL CERT SYSTEMS. Pe piata economica a tarii avem peste 1200 de clienti, Pe langa produsele de serie prezentate in catalogul nostru primim si comenzi speciale, chiar si serii scurte, intrucat avem si profil manufactural. 

Servicii:

Stiind ca pentru multi, produsele „standarde” nu satisfac nevoile, ce se regasesc in procedurile de lucru, firma noastra acorda servicii de fabricare de sticle personalizate, chiar si o singura bucata.
Cu o experienta de peste 20 de ani, societatea noastra este capabila de a realiza aproape orice, ce inseamna Sticlarie de Laborator si Sticlarie Tehnica, punand accent pe calitate si promtitudine. Pentru mai multe informatii si preturi, va rog sa ne contactati.